Afbeelding

Over ons

Vanaf 1923 bestaat de slagerij al in Denekamp. Sinds 1963 zijn wij op deze locatie gevestigd. Het slagersvak werd van vader op zoon doorgegeven, de 3e generatie staat nu aan het roer: Christian en Renate.

Onze slagerij is een vol ambachtelijk en modern bedrijf. Wij zijn u graag van dienst met zelfgeslacht, eerlijk en regionaal Twents vlees, waardoor de kwaliteit gegarandeerd is. De runderen en varkens worden door ons zelf geselecteerd bij enkele vaste boeren uit de regio. Doordat de runderen en varkens bij ons worden geslacht en verder worden verwerkt, bent u verzekerd van een lekker en eerlijk stuk vlees. 90% van onze vleeswaren worden bereid in eigen worstmakerij, waar kwaliteit en ambacht voorop staan. Onze huzarensalade is dan ook bekend in heel Twente! Wij verrassen u graag met onze vernieuwende en moderne producten.

Onze slagerij heeft al vele prijzen in ontvangst mogen nemen: regiokampioen van Noord-Oost Nederland in 2007 en 2013; in 2012 werden wij tweede.

Horeca

Wij leveren veel aan horeca, zoals aan diverse restaurants in de omgeving. Voor prijzen en informatie kunt u contact opnemen met ons. In overleg is veel mogelijk.

Afbeelding

Nieuws

Najaarskeuring De Gildeslager 

Tijdens de najaarskeuring 2016 van de Gildeslager zijn er weer een aantal producten op een onaangekondigd moment opgehaald en gekeurd. Hierbij hebben wij de volgende punten behaald. 

  • Kookworst 99 punten
  • Zeeuws Spek 98 punten
  • Rauwe Ham 98 punten

De Vas 2016

Tijdens de Nationale Slagers Vakbeurs, gehouden op 10 en 11 oktober 2016 in Amsterdam is onze Rookworst door een deskundige jury beoordeeld en bekroond met Goud. Om deze bekroning te krijgen moet het product voldoen aan een aantal strenge eisen en wordt het gekeurd op onder andere het aanzien, de kleur, consistentie, samenstelling en natuurlijk geur en smaak. De jury bestaat ui keurmeesters, deskundige worstmakers en leerlingen van het Slagers Vakonderwijs.

Informatieavond

Onlangs hebben wij een informatieavond georganiseerd, waarbij veel belangstellenden aanwezig waren. Het was een leerzame en gezellige avond!


Afbeelding

Voorjaarskeuring Het Worstmakergilde

Tijdens de voorjaarskeuring van Het Worstmakersgilde zijn er een aantal producten gekeurd. Hierbij hebben wij de volgende punten behaald.

  • Kookworst 100 punten
  • Boerenachterham 98 punten
  • Ontbijtspek 98 punten
  • Bami 100 punten
  • Tonijnsalade 100 punten
  • Kip knotsen 100 punten

Bijna alle producten hebben 100 punten behaald dus wij zijn erg trots op dit resultaat!

Gildeslager Blokhuis, Denekamp 'Kampioen Worstmakerij Gelderland’

Persbericht, Vianen, 21 januari 2013

Tijdens de Jaarvergadering van Het Worstmakersgilde op 21 januari 2013 is Gildeslager Blokhuis door astronaut André Kuipers gekroond tot 'Kampioen Worstmakerij Gelderland'.
Vele collega’s en vakgenoten waren hierbij aanwezig.

Vakman

Zoals het een vakman betaamt, geeft Gildeslager Blokhuis de exacte receptuur van zijn topproducten niet prijs! Wel benadrukt Gildeslager Blokhuis dat men in de worstmakerij uiterst zorgvuldig te werk gaat. Zo is de worstmakerij ingericht volgens alle moderne eisen op het gebied van voedselveiligheid. Verder verwerkt men uitsluitend kwalitatief hoogwaardige grondstoffen, kruiden en specerijen.


Het Worstmakersgilde

Net als bijna 200 collega-slagers is Gildeslager Blokhuis aangesloten bij Het Worstmakersgilde. De rode draad door de formule is authentiek vakmanschap. Heel regelmatig nemen de ondernemers op regionaal niveau een kijkje in elkaars worstmakerij. Zo wordt men continu gevoed met nieuwe recepturen en bereidingswijzen. Het resultaat ziet u in de toonbank: een groots assortiment smaakvolle vleeswaren, worst, traiteur en vleesspecialiteiten.

Onafhankelijke keuring

Het afgelopen jaar is Gildeslager Blokhuis diverse keren onverwachts gekeurd. Diverse
producten – zowel vleeswaren en worst als ook traiteurartikelen zijn door een vakjury
beoordeeld op o.a. geur, smaak en versheid. Bovendien heeft TNO Voeding deze producten microbiologisch gekeurd. Goed om te weten is dat de Gildeslager niet alleen
staat voor smaakvolle, maar ook voor veilige en gezonde vleesproducten.

Jubileum

Twee jubilarissen in het afgelopen jaar! Christel Bekhuis werkt al 25 jaar bij ons en niet minder bijzonder: Ellen Veldhuis doet dat al 12,5 jaar. Dit hebben wij gevierd met een etentje bij 't Sterrebos.